Een krachtige identiteit

Merkpaspoort

In een merkenpaspoort wordt de inhoudelijke identiteit van jouw onderneming strak en helder genoteerd. Het is de ideale onderlegger voor jouw visuele merkidentiteit.

Logo & huisstijl

Een logo en huisstijl vormen gezamenlijk het visitekaartje van jouw onderneming. Een goede visuele merkidentiteit laat zien wie je bent en waar je voor staat.

Drukwerk

Offline communicatie is en blijft een must voor iedere onderneming. Van flyers tot stickers tot paraplu's; samen kijken we welke middelen aansluiten op je doelgroep.

Een opvallende visualisatie

Artwork & illustraties

De visuele identiteit van jouw bedrijf is uniek, een op maat gemaakte artwork of illustratie benadrukt dit. Illustraties zeggen vaak meer dan woorden!

Infographics

Een infographic maakt complexe onderzoeken inzichtelijk en visueel aantrekkelijk. Het gebruik van een infographic is zowel zinvol voor zowel intern als extern gebruik.

Social content

De wereld blijft digitaliseren, jouw onderneming mag hier niet in achterblijven. JOJO helpt je met het ontwikkelen en plaatsen van originele content voor social media.

Een fijne gebruikservaring

Gebruik(er)sonderzoek

Aan de hand van diverse onderzoeken brengt JOJO jouw waardepropositie in kaart. Zo weet jij precies op welke aspecten van een doelgroep je onderneming het best in kan spelen en waarom.

Service Design

Om jouw doelgroep goed van dienst te kunnen zijn, is het van belang te blijven verbeteren op het gebied van klantenbinding. Samen laten we je doelgroep merken dat je een stapje extra voor ze zet.

Product Design

Als je écht graag een toegevoegde waarde wilt neerzetten, is een op maat ontwikkelt product de bom! JOJO laat in dit product bedrijf, markt en doelgroep met elkaar fuseren.