JOJO's garanties

Dienstverlening en content die je op de kaart zet als een klantgerichte organisatie

Een opvallende merkidentiteit waar je doelgroep je direct aan herkent

Visuele uitingen die je doelgroep, bewust of onbewust, oproepen tot actie

Hoe JOJO werkt

1. De kennismaking

Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we tot in detail wat jouw wensen zijn en hoe JOJO deze voor jou gaat realiseren. Aan de hand van deze intake wordt een op maat gemaakte offerte naar je toegestuurd.

2. Het Onderzoek

Na akkoord op de offerte, gaat JOJO zich volledig inleven in de normen en waarden van jouw onderneming en de hierbij horende doelgroep(en).

3. De schetsen

JOJO gaat voor jou schetsen tot zijn handen ervan verkrampen. Drie van deze schetsen worden omgezet in digitale concepten. Deze concepten worden aan jou gepresenteerd, zodat jij uitgebreid feedback kan geven.

4. De uitwerking

De feedback uit de vorige stap wordt verwerkt en het door jou gekozen concept zet JOJO om in een professioneel eindproduct. Je ontvangt hiervan een drietal (kleur)variaties om uit te kiezen.

5. De afronding

Eventuele laatste feedback wordt verwerkt en de gekozen variatie wordt klaargemaakt voor export. Het eindresultaat wordt in elk gewenst formaat opgeleverd.

6. It's a wrap!

De bestanden zijn eenvoudig te downloaden via de link die jou wordt toegestuurd. Indien het gaat om drukwerk, kan JOJO dit zelfs bij jou laten thuisbezorgen. Dat scheelt jou weer tijd en moeite!